Henkilöstöstä on pidettävä hyvää huoltaKemin sosialidemokraattinen valtuustoryhmä jätti 27.2 kokouksessa kaksi henkilöstön asemaa koskevaa aloitetta. Nollatuntisopimukset tulee ehdottomasti kieltää konserniyhtiöissä. SDP:n aloitteesta valtuustolle tuodaan selvitys konserniyhtiöiden henkilöstö- ja työnantajapolitiikasta. Sote/IHA – uudistuksen yhteydessä tullaan siirtämään maakuntaan myös muuta kuin sotehenkilöstöä. Siirto koskee etupäässä henkilöstö-, talous- ja ICT- hallinnossa työskenteleviä. Henkilöstön keskuudessa on suurta epätietoisuutta tulevasta. SDP:n aloitteesta Kemistä siirtyvän henkilöstön halukkuutta siirtyä kunnassa muihin tehtäviin selvitetään.

SDP:n valtuustoryhmä jätti myös aloitteet siirtolapuutarhan perustamisesta ja maauimalan rakentamisen selvittämisestä.Comments are closed.